CUBS understøtter energisektorens grønne omstilling

Om os

CUBS er en ung virksomhed - bygget på mangeårig erfaring. Virksomheden er i kraftig vækst, og vi investerer massivt i udvikling af nye løsninger, der skaber værdi for vores kunder.

Mission

Vi har en ambition om at understøtte energisektorens grønne omstilling, ved at tilbyde innovative forsyningsvirksomheder en moderne afregningsløsning, der sætter dem i stand til at etablere, udvikle og drive en effektiv forretning.

Der sker en spændende udvikling i energisektoren i disse år, hvor digitalisering og elektrificering driver store forandringer. Vores bilparker ved at blive udskiftet til elbiler, og opvarmning sker i øget omfang med varmepumper. Energiproduktion bliver mere decentral, med fokus på vedvarende energikilder som vind og sol. Kernekraft er igen kommet på agendaen. Dette stiller alt sammen nye krav til, hvordan man afregner forbrug.

Vi spiller ind i denne omstilling ved at levere én cloud baseret skalerbar afregningsløsning, med fokus på at kunne håndtere de nye behov i markedet. Vores kunder er store og små forsyningsvirksomheder, der ønsker at sætte kunden i centrum, og sikre en transparent og pålidelig forbrugsafregning.

CUBS historie

Vores tidslinje

Casalogic A/S etableres som konsulent og udviklingshus indenfor open source teknologier.
Der udvikles kundespecifikke løsninger til energiselskaber som Switch, NaturEnergi, Gul Strøm, og Nordjysk Elhandel.
Beslutning om at udvikle en standard afregningsløsning tages. CUBS - Casalogic Utility Billing system – er født.
Første el-kunde Blue Energy End-2-End godkendes på Energinets Datahub og går i luften.
Første version af gasmodul lanceres og implementeres hos Nature Energy.
Ørsted flytter afregning af +900.000 privatkunder fra SAP til en egen kopi af CUBS-produktet.
Konsulentforretningen sælges fra til Miracle A/S, og selskabet skifter navn fra Casalogic A/S til CUBS A/S. Der er nu 100% fokus på CUBS-produktet, som er selskabets eneste aktivitet.
Der hentes vækstkapital fra nye investorer og fra Vækstfonden, og der indsættes ny ledelse – alt sammen med henblik på at accelerere væksten. 

Clever Power vælger CUBS som platform, og arbejdet med at udvikle e-mobilitets løsninger starter.
Der sættes rekord med 8 nye el-selskaber, der vælger CUBS som afregningsplatform for deres forretning.
AURA vælger CUBS som fremtidig afregningsplatform, og CUBS er med +20 elhandlere den platform, der anvendes af flest elhandlere i Danmark.

Mød ledelsen

Interesseret i at høre mere?