CUBS er nemt at integrere til din virksomheds eksisterende systemer

Integrationer

CUBS samarbejder med partnere, der leverer relevante komplementære løsninger, og vi tilbyder en række standard integrations muligheder.  

CUBS er et åbent system. Vi tilbyder en række veldokumenterede API’er som gør det enkelt for din IT-afdeling eller IT-leverandør at integrere din CUBS afregningsløsning med dine andre IT-systemer som f.eks. dit økonomisystem, dit CRM-system eller din hjemmeside.

CUBS tilbyder også en række standardintegrationer, som hurtigt og enkelt binder løsningen sammen med andre relevante IT-systemer.

Økonomisystem

Enkel integration til dit økonomisystem med vores generelle integrationsmodul der udlæser bogføringsdata som let kan indlæses som posteringsjournaler i ethvert økonomisystem.

e-conomic

Anvender du Visma e-conomic tilbyder vi et integrationsmodul, der betyder at bogføringsdata flyder automatisk ind i dit e-conomic økonomisystem.

Mastercard

Send opkrævningsfiler direkte fra CUBS til Mastercard Betalingsservice.

MobilePay

CUBS integrerer med MobilePay og understøtter opkrævning gennem MobilePay subscriptions løsningen.

Worldline

Betal med kreditkort via standardintegration til Worldline (tidligere Bambora Online).

Debbie

Sæt strøm til inkassoprocessen med Debbie. CUBS giver mulighed for at aflevere fordringer, der skal til inkasso direkte i inkassosystemet Debbie.

Nordpool

Hvis du har en aftale med Nordpool kan du hente spotpriser på el-markedet direkte ind i CUBS og bruge dette til at oprette priser til forbrugsafregning.  

Energinet Data Service

Hent spotpriser i el-markedet direkte ind i CUBS fra Energinet Data Service og brug dette til at oprette priser til afregning af dine el-kunder.  

Mandaa EUmail

Send mail med Mandaa EUmail - en 100% GDPR sikker platform - til udsendelse af transaktionelle emails fra CUBS-systemet til dine kunder.

SPROOM

Har du brug for at sende elektroniske fakturaer til offentlige kunder og virksomheder kan dette ske via standard integration til SPROOM.

Webhook

Med webhook kan du lade CUBS advisere andre IT-systemer ved bestemte hændelser i CUBS.

Interesseret i at høre mere?