Datahub logo (Energinet)

Skema updateringer (elmarked)

I denne weekend – eller mere præcist i går den 22. februar 2020 – gennemførte Energinet en større opdatering af Datahub. Der var tale om en række opdateringer til håndtering af specielt adresser. Med opdateringen blev antallet af adresser tilknyttet et målepunkt reduceret fra 4 til 2 og de blev samtid omdøbt, så de nu […]

Word: Quality - written by hand

QA/Support konsulent søges

CUBS A/S søger ny QA- og support konsulent. Vi leverer en SaaS løsning til afregning i Energi-, Forsynings- og handelsselskaber.

Lightbulb in hand

Bliv en effektiv el-leverandør

Bliv en effektiv el-leverandør med CUBS. Automatisering og integration sparer tid og reducerer fejl i din kundeafregning.

Nyheder i 3. kvartal

Resume af nyheder i CUBS fra version 2.26 til 2.30.

CUBS data warehouse

Energi vil i fremtiden blive solgt sideløbende med f.eks. mobiltelefoni, finansielle ydelser og abonnementer på underholdning. Vinderne bliver dem som ejer kunderne – og ikke dem som ejer nettet og målerne. Det kræver et fleksibelt kundeinformations- og faktureringssystem og stiller store krav til rapportering og BI. Derfor leveres CUBS med et integreret data warehouse, så […]

Nyheder i version 2.25.

CUBS version 2.25. blev released i uge 24, 2019 og indeholder en række forbedrede funktioner til styring af kunderne, samt et helt omskrevet salgs modul.