Finansiel systemudvikler / BI

Om os
CUBS A/S leverer et afregningssystem til forsyningssektoren. Vi er i gang med at forny den måde som forsyningsselskaber afregner til forbrugerne på og sætte en ny standard for brugervenlighed, fleksibilitet, automatisering og integration. Løsningen udvikles med udgangspunkt i Enterprise Open Source produkter og teknologier.  Vi har en uformel tilgang til dagligdagen såvel internt, som i relationen til vores kunder. Vi værdsætter et højt fagligt niveau og prioriterer effektiv kode i høj kvalitet. Arbejdsstedet er i Greve.

Om jobbet
Du kommer til at indgå i vores CUBS udviklingsteam, som løser alle opgaver i relation til udvikling af ny funktionalitet og vedligeholdelse på vores afregningssystem. Vi laver også integration til kundesystemer gennem åbne API’er. Teamet er opdelt i mindre grupper, som hver har specifikke kompetenceområder.

Du vil hovedsageligt komme til at arbejde med de områder af applikationen, som har en finansiel påvirkning, som f.eks. :

○      Faktureringsgrundlag og fakturering

○      Finansposteringer, udligning m.v.

○      Udtræk og opdatering af data warehouse

○      Rapportering og Økonomi afstemning

○      Integrationer

Om Dig
Du trives i en afvekslende hverdag og du trives med den daglige kontakt til både kolleger og kunder. Du er mødestabil og behersker dansk i skrift og tale og kan klare dig på engelsk i både skrift og tale.

Vi søger en medarbejder, der arbejder selvstændigt og struktureret. Du værdsætter “personlig kvalitet”, hvilket betyder at du sætter en ære i at udføre opgaverne omhyggeligt og at lære af dine fejl.

Du har en relevant videregående uddannelse indenfor økonomi og/eller IT og en solid forståelse for forretning, økonomi og tal generelt, kombineret med passion for softwareudvikling og også en del erfaring indenfor dette. Det er ikke afgørende, hvilke programmeringssprog du kan, blot du er villig til at lære det der skal til for at løse opgaven. Det er en fordel, hvis du allerede har arbejdet med nogle af disse teknologier/applikationer:

○      Business Intelligence / data warehouse

○      ETL værktøjer

○      Regneark

○      “R” statistisk værktøj

○      MySQL / MariaDB / MongoDB

○      Laravel / PHP

Vi tilbyder
Du bliver en del af en innovativ virksomhed med mulighed for en stor faglig udvikling. Jobbet vil være udfordrende og for den rigtige person er der gode muligheder for at være med til at definere stillingen. Dine nye kolleger er initiativrige, kompetente og ret nørdede – på den gode måde.

Vi har en uformel tone med masser af grin. Vi skiftes til at arrangere sociale arrangementer i løbet af året, samt den lejlighedsvise fredagsøl.

Fast løn på markedsniveau, sundhedsforsikring m.v.

Er du interesseret?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, så ring til direktør Torben Sørensen på 2297 9959.

Din ansøgning sender du til hr@cubs.dk

CUBS A/S er et markedsføringsnavn (binavn) under Casalogic A/S.  Se mere på cubs.dk og casalogic.dk.